Mijn idee dat ik in juni 2015 op Science Park heb gepitcht is werkelijkheid geworden en er is zelfs veel meer belangstelling dan we aanvankelijk dachten. Het project is nu al maximaal uitgebouwd en alle plekken zijn verhuurd, een enorm succes dus! Er blijkt dus grote behoefte aan dit soort projecten dat me vertrouwen en zin geeft om weer een nieuw avontuur aan te gaan!

Uniek aan Startup Village is dat het idee, initiatief, ontwerp en de uitwerking is gedaan door Julius Taminiau Architecten. Deze aanpak maakte het mogelijk om met beperkte kosten en in een zeer korte tijd aan een dringende behoefte te beantwoorden en een bijzondere plek in Amsterdam te realiseren.

Dit hadden we (Julius Taminiau Architecten) natuurlijk nooit alleen kunnen doen en wil graag de betrokken personen en partijen op chronologische volgorde bedanken!

https://www.linkedin.com/pulse/trots-op-startup-village-amsterdam-julius-taminiau/